Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα με θέμα τα δις του Αρτέμη .... και δεν υπάρχει αμφιβολία καμιά πλέον, ότι για να κάνουν όλοι οι δήμαρχοι της Κρήτης δημοτικά συμβούλια κάτι έχουν μυριστεί, και τα λεφτά του Σώρρα είναι αλήθεια!!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τους παρακολουθώ από την αρχή με τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής , έχω δει από το διαδίκτυο τα πάντα για αυτούς και φυσικά όταν ήρθαν στα μέρη μας πήγα και εκεί!!!
Σίγουρα άμα τα ακούς και με την σημερινή κρίση όλα σου φαίνονται ωραία και πατριωτικά , αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή!!!!
Τα χρήματα που θέλουν να κάνουν δουλειά με τους Δήμους είναι από το "παγκόσμιο διαπίστευμα" όπως λένε και από το οποίο κάποια δις € τα έχει σε συγκεκριμένους κωδικούς κατοχυρώσει ο κ. Σώρρας και η ομάδα του για την Χώρα μας !!!!
Σίγουρα η γη μας έχει μπει σε ένα πολύ μεγάλο και πολύ παράξενο παιγνίδι , το οποίο παίζεται μεταξύ δύο αντιπάλων και το αποτέλεσμά του θα καθορίσει την μοίρα μας , αυτά για όσους είναι μυημένοι σε τέτοια πράγματα!!!!
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα , όπως τα τάζουν και θέλει πολύ νου και γνώση και σίγουρα δεν την διαθέτουν , αυτήν την στιγμή , οι Ο.Τ.Α. παραμονές εκλογών και που όλοι θέλουν να κρατήσουν την καρέκλα τους!!!!!!!
Δεν θέλω να πω και άλλα πράγματα , απλά θα ήθελα να καταλάβετε ότι η διαμάχη που γίνεται τώρα και στην Ελλάδα μας και σε όλο τον κόσμο θα καθορίσει την ύπαρξη μας και όλα όσα πιστεύουμε μέχρι τώρα....υπομονή και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ότι και να γίνει στους επόμενους 3-6 μήνες .
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.