Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καθημερινή Κισαμίτικη εφημερίδα στα περίπτερα με 0.80Ε...δηλαδή έχουμε πολλά θέματα προς συζήτηση σαν περιοχή ....που φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα..για να δούμε που θα ξετελέψει....Μάλιστα απ'ότι έμαθα έχει πάρει θέματα και από το Blog μας! 
Και για να μην παρεξηγηθούμε το Blog δεν έχει καμιά σχέση με την εφημερίδα. Εμείς πάμε για δόξα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας διαβάζουν 1200 περίπου άτομα καθημερινά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: