Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΜΑ

Γιατί έχω μια αίσθηση ότι ... η διευθύντρια Δασών Χανίων, μόνη της τα λέει, μόνη της γράφει και μόνη της προσπαθεί να τα εφαρμόσει; Και μάλλον μόνης προσπαθεί να σώσει ότι απόμεινε....
 Για το Λαφονήσι βέβαια λέω, μιας και όπως πάει σε κάμποσα χρόνια η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.... και φυσικά αδικείται μια τέτοια περιοχή όταν ο μοναδικός στόχος της κατάντησε πλέον είναι το εύκολο χρήμα.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τις μεγάλες καταστροφές στα δασικά είδη σε Κεδροδασος-Λαφονησι η κύρια ευθύνη ανήκει σε αυτή την υπηρεσία.Είκοσι χρόνια αποχαρακτηριζαν σε αυτη την περιοχή ακομα και την άμμο όπως έχουν γράψει.
Τώρα τρέχουν γιατί έχουν πέσει καταγγελίες από Αθήνα μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Το περιβαλλοντικό έργο στο νησί που είχε κατασκευάσει ο δήμος Ιναχωρίου τώρα έχει καταστραφεί ολοσχερώς .
Διεύθυνση Δασών και Δήμος Κισσάμου έχουν την κύρια ευθύνη για αυτή την καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο χώρος στάθμευσης δεν είναι επαρκής, όταν η παραλία είναι μικρή και δεν χωρά πολλές ομπρέλες, τότε έρχονται οι μονομετοχικές και δίνουν τη λύση με τα JCB. Τα θερμά μου συγχαρτητήρια στον πρόεδρό μας για τις πειστικές απαντήσεις που μας έδωσε στο Δ.Σ.