Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ

Ταξίδι αστραπή έκανε ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης στην Κίσαμο μιας και δόθηκε η έγκριση δημοπράτησης του έργου παράκαμψη Τοπολίων ..... και μετά το φαγοπότι σε γνωστό παραλιακό μαγαζί, έπεσαν και κάτι μπηχτές από τον περιφερειάρχη, που τόσο καιρό τον αμφισβητούσαν συμπολίτευση και ελάσσονα αντιπολίτευση για το έργο!!!
"Εγώ τον λόγο μου τον κρατώ" είπε κάνοντας μερικούς να αλλάξουν ολίγο το χρωματάκι τους.....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

esy pou hsoun kai eides thn allagh tou xrwmatos ?
giati egw den se eida pou8ena...!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν είχες καθρέπτη να δεις τα μούτρα σου....

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μη μπαίνεις στον κόπο να απαντας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη, την ελληνική γραφή.Απο αυτό και μόνο κατάλαβε εις το επίπεδο του δήθεν ανώνυμου.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΝΝΗ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

από τις εξαγγελίες μέχρι να δούμε μπουλντόζες να δουλεύουν , υπάρχει μεγάλη απόσταση.Όταν με το καλό θα γίνει αυτό και εγκαινιαστεί ο δρόμος τότε και μόνο τότε θα καταλάβουμε ποιοι πραγματικά ήθελαν τον δρόμο και ποιοι κορόιδευαν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.