Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ....


Η Νέα  Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα  412 υποψήφιους βουλευτές  για 56 εκλογικές περιφέρειες. Όπως τόνισε  ο κ. Σαμαράς,  οι μισοί υποψήφιοι  είναι νέα πρόσωπα, ενώ δίνεται έμφαση στη νεολαία, σε ανθρώπους προερχόμενους από την ΟΝΝΕΔ, σε νέους επιστήμονες. «Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν, γιατί τελικά αυτοί θα κάνουν την ανανέωση»
1 ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
2 ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
3 ΓΥΠΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
4 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
5 ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
6 ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗ ΑΝΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΠΑ
 Ως την τελευταία στιγμή πολλοί περίμεναν να δουν τις εκπλήξεις του Σαμαρά στα Χανιά.....και όπως βλέπετε δεν διαψεύσθηκαν...ΚΑΘΟΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: