Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ......


Διαβάζω στα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά σάιτ της Κρήτης ότι......Στο κενό φαίνεται πως έπεσε η προσπάθεια των επικοινωνιολόγων της Ιπποκράτους, να "στήσουν" διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, με μέσα της Κρήτης, με προκαθορισμένο ερωτηματολόγιο. 
Αν μη τι άλλο κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν οι καρεκλοκένταυροι της Αθήνας πως τα πράγματα αλλάζουν και πως κανείς δεν θυσιάζει την επαγγελματική του αξιοπρέπεια για να γίνει η...γλάστρα του οποιουδήποτε αρχηγού!
Φυσικά η συνέντευξη έγινε χωρίς προκαθορισμένες ερωτήσεις, όμως τα πιο μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης αρνήθηκαν να στείλουν δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα δεν στέλνουν δημοσιογράφους το cretalive ούτε οι εφημερίδες ΠΑΤΡΙΣ και ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ,η ΑΝΑΤΟΛΗ, ούτε η ΚΡΗΤΗ TV αλλά ούτε και τα ιδιωτικά ενημερωτικά ραδιόφωνα του Ηρακλείου ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ και 9,84.
Πάντως στην συνέντευξη που έγινε συμμετείχαν οι πολλοί δικοί μας δημοσιογράφοι: Κατερίνα Πολύζου (ΕΡΑ Χανίων & Νέα Τηλεόραση Κρήτης), Μανώλης Κονσολάκης (Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ), Γιώργος Κώνστας (Χανιώτικα Νέα) ...με δικές τους ερωτήσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: