Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ;

Χαμός στις παρελάσεις ολόκληρης της χώρας, είπε ένα Χανιώτικο κανάλι και μας έδειξε τι συνέβη σ΄ όλη την Ελλάδα. Φυσικά όπως πάντα τίποτα για την γειτονιά μας, που τα παιδιά έβαλαν τα μαύρα για να μας δείξουν πως γίνανε τα όνειρα τους....τίποτα για την καλύτερη διαμαρτυρία της Ελλάδος..Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν τα Ηρακλειώτικά κανάλια, οι εφημερίδες, το F/Book και τα blogs, και έμαθε όλη η Ελλάδα την διαμαρτυρία των! Αντε και του χρόνου δείξτε και τις γειτονιές σας.....σ' αυτές ζούμε και μεις!!!

Πρώτο θέμα η παρέλαση στην Κίσαμο σε όλη την Ελλάδα..όλοι πήραν το αρθράκι από το Σαδεντρέπεσαι και το έκαναν πρωτοσέλιδο. Τα παιδιά από την Κίσαμο είναι περήφανα και αγωνιστές... 
Να τα μπλοκ αλλά και ειδησιογραφικά σαϊτ που έδειξαν και λίγο Κίσαμο!!!
GRETALIVES
FLASHNEWS
NEWBEAST.GR
PRESS-GR
IATRIKOS
PAK-ELTA
KENTRI
VOLOS
BLOGLINES
MYKOSMOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: