Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΧΜ..ΜΥΡΙΖΕΙ........


Αποκαλυπτικός για τα παιχνίδια της κυβέρνησης ο Σπύρος Τρίψας 
Για επικίνδυνα παιχνίδια της κυβέρνησης, όσον αφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εξωτερική πολιτική της χώρας, έκανε λόγο ο Σπύρος Τρίψας διευθυντής του περιοδικού «Επίκαιρα», μιλώντας από τη συχνότητα του Studio 7. Ο κ. Τρίψας αναφέρθηκε σε νέες αποκαλύψεις που περιλαμβάνονται στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.


 Η παραχώρηση της Σούδας
«Αποκαλύπτουμε και ένα ακόμη θέμα, με ημερομηνία 26 Ιουλίου 2011. Μέσα στη Βουλή, στη 1.15 το βράδυ, κατακαλόκαιρο, τρεις βουλευτές επικύρωσαν τη συμφωνία για την παραχώρηση της Σούδας στο ΝΑΤΟ και κατ’ επέκταση και στις ΗΠΑ, που δημιουργούν το λιμάνι της Σούδας της Κρήτης σε ένα φορολογικό παράδεισο, και εκτός αυτού τους παρέχουμε τα πάντα, ενέργεια, φως τηλέφωνα», συνέχισε ο κ. Τρίψας και υπογράμμισε πως «δηλαδή όχι μόνο δεν πληρώνουν ενοίκιο, κάτι που κάνουν και στη Νάπολη και στη Σμύρνη, εδώ τους πληρώνουμε κιόλας. Και προτεραιότητα στο αεροδρόμιο λέει ότι έχουνε τα συμμαχικά αεροσκάφη παρά τα ελληνικά. Από εκεί και πέρα τι να σας πω». Συμπλήρωσε δε πως «τη συμφωνία αυτή είχαν υπογράψει ο κ. Δρούτσας, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Καστανίδης».
Μάλιστα διευκρίνισε ότι αρχικά «το πρώτο χαρτί της συμφωνίας έλεγε ότι πρέπει η Σούδα να συνεχίσει να αποτελεί Νατοϊκή βάση, δεν έλεγε τι θέλει και τι δεν θέλει η σύμβαση αυτή. Η επικύρωση γίνεται μετά, με όλα αυτά τα οποία ζητάνε και τους παρέχουμε. Δηλαδή την ώρα που κόβουν από τον συνταξιούχο των 300 ευρώ, εμείς δίνουμε καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια, τηλέφωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: