Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

Συνεδριάζουν σήμερα (δια ζώσης) η Ποιότητα Ζωής αλλά και η επιτροπή παιδείας του Δήμου Κισάμου.
Για την ποιότητα ζωής το θέμα είναι η παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων !!!!!!!!... και για την επιτροπή παιδεία το θέμα είναι η παραχώρηση των αύλειων χώρων των σχολείων σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας για αθλητικές δραστηριότητες, και μάλλον εννοούν τον χώρο του 2ου Δημοτικού.
Η αλήθεια είναι οτι απο την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής παιδείας του Δήμου Κισάμου θα περίμενες κάμποσα θέματα να έλθουν στο τραπέζι προς συζήτηση... Λύκεια, προκάτ αίθουσες στα σχολεία, 5ο νηπιαγωγείο, καθυστερήσεις, λάθος υποσχέσεις κλπ βέβαια αφού καταφέρανε να βρεθούνε για να αποφασίσουν για το αν θα δώσουν κάτι που δεν θα έχει κανείς αντίρρηση κάτι είναι....κι αυτό!!
Τώρα για την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πάρει απόφαση η ποιότητα Ζωής στην παλιά πόλη, θεωρώ οτι γίνεται μόνο και μόνο επειδή έχουν μείνει 3 εκδηλώσεις του Δήμου στην πλατεία Τζανακάκη, Δεν υπάρχει άλλος λόγος μιας και η καλοκαιρινή μάζωξη έχει ελαττωθεί κατά πολύ εκεί. Έτσι νόμιμα ο δήμος θέλει να εξασφαλίσει τον χώρο...ο οποίος όμως σήμερα είναι παρά τις ρυθμίσεις ειναι ένα μάτσο χάλια... μάλιστα το λένε και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, αφού έχουν βαρεθεί να ενοχλούν πια. Έτσι η παράταση θα είναι υπολογίζω ως και τις 16 ή 17 του μηνός αφού στις 16 Οκτωβρίου έχουμε την τελευταία συναυλία εκεί... που ελπίζουμε τουλάχιστον να την ανακοινώσουν και στα ΜΜΕ...
Είμαι σίγουρος οτι και ο ΝΕΣΚ θα συμφωνήσει ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: