Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Στον τελικό οι Προπαίδες!
Με πάθος και αποφασιστικότητα οι Προπαίδες του Κισσαμικού πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό, επικρατώντας με 3-0 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, η οποία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν αήττητη (15 νίκες-2 ισοπαλίες).

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 6' αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κ. Παπαδάκης με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1), δίνοντας προβάδισμα στον Κισσαμικό, που απείλησε με δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Πλευράκη (23' και 28').
Στο δεύτερο 30λεπτο η Α.Π. Σούδας πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς να απειλήσει όμως την εστία του Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκη, με αποτέλεσμα οι Προπαίδες του Κισσαμικού να πετύχουν και το 0-2 στο 49' με τον Πλευράκη, που απέφυγε και τον τερματοφύλακα.
Στο 53' ο Παπαδομανωλάκης με εντυπωσιακή εκτίναξη απέτρεψε το γκολ σε κεφαλιά του Καρτσωνάκη, αλλά στο 60' ο Πλευράκης τον "νίκησε" με δεύτερη προσπάθεια για το τελικό 0-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες και γονείς που ήταν στην κερκίδα του γηπέδου Νεροκούρου.
Διαιτητής ήταν ο Αναστασάκης, με βοηθούς του Σγουράκη και Δαράκη.
Α.Π. Σούδας: Παπαδομανωλάκης, Φαραζής, Κουκάκης, Καστρινάκης, Κούτας, Κελαϊδής, Μπουρδάκης, Λιάσκας, Χατζηδάκης, Σελάμης, Κοκοσούλας.
Έπαιξαν και οι Μαρτσάκης, Δεμίρης, Τερζής.
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Χαρτζουλάκης, Μαραγκουδάκης, Κρέτσι, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Πλευράκης, Κουτουλάκης, Κ. Παπαδάκης, Αντ. του Μ. Τριανταφυλλάκης, Καρτσωνάκης.
Έπαιξαν και οι Σεχάι, Γ. Παπαδάκης, Νικολοζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: