Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: κ.Αννουσάκη, κ.Μυλωνάκη, κ.Τσουρουνάκη
Αγαπητοί συνάδελφοι υποψήφιοι - επικεφαλής των υπόλοιπων τριών συνδυασμών για το Δήμο Κισάμου,
Μέσω της παρούσης επιστολής σας δηλώνω ότι επιθυμώ να υπάρξει άμεσα συνάντηση μας στο Δήμο, θεωρώ με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου για να συζητήσουμε το πλαίσιο διεξαγωγής του προεκλογικού μας αγώνα. Θα είναι σημείο αναφοράς για την έναρξη μιας υγιής προεκλογικής περιόδου. Επίσης θα είναι σημαντικό να συμφωνηθεί η διεξαγωγή δημόσιου ανοιχτού διαλόγου εν όψει των δημοτικών εκλογών (debate).
Αρκετές φορές είθισται κατά την προεκλογική διαδικασία αρκετοί, λόγω υπερβολικού τους ζήλου, να προβαίνουν σε κινήσεις που δε συνάδουν με τον πολιτισμό μας, ο συνδυασμός τον οποίο και εκπροσωπώ «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», θεωρεί σκόπιμο να επέλθει μια συμφωνία μεταξύ μας, ώστε να αποφύγουμε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, αλλά και να αποτρέψουμε λάθη που δε χρειάζεται να γίνουν.
Δύο βασικοί άξονες που αποτελούν αρχή μας είναι η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός. Ζητάμε έναν αξιοπρεπή αγώνα μεταξύ των υποψήφιων συνδυασμών ώστε να μην πολωθεί το κλίμα μεταξύ μας και να μη διχάσουμε τον τόπο μας. Ο καθένας μας ας πείσει τους συμπολίτες με τις θέσεις και το πρόγραμμά του και όχι με χρήση «υπόγειων διαδρομών». Δεύτερον και εξίσου σημαντικό, είναι να σεβαστούμε το περιβάλλον. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε να επιβαρύνουμε τους δρόμους μας με αφισορύπανση ή ακόμα και μέσω των προεκλογικών φυλλαδίων που διασκορπίζονται στους δρόμους.
Η Κίσαμος μπορεί και πρέπει να δώσει το παράδειγμα και στους υπόλοιπους δήμους της Κρήτης!
Τέλος, οι συμπολίτες μας θα μπορούν να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για εμάς εφόσον έχουν τη δυνατότητα να μας ακούσουν σε μια δημόσια αντιπαράθεση όσον αφορά τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Προεκλογικά «debate» μέσω του ραδιοφώνου, και μέσω τηλεοπτικών σταθμών θα μας δώσουν τη δυνατότητα της ανάπτυξης των σκέψεων μας, της άσκησης κριτικής, αλλά και της δημόσιας δέσμευσης απέναντι στους συνδημότες μας για την επόμενη μέρα των εκλογών.
Είμαι ανοιχτός στις προτάσεις σας θεωρώντας ότι πράγματα αυτονόητα που δείχνουν το πολιτικό μας επίπεδο και κουλτούρα θα είναι αποδεκτά και από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.
Σας ευχαριστώ,
Θεόδωρος Σταθάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου
«Νέα Κίσαμος-Νέα Εποχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: