Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Με την κατάκτηση της 2ης θέσης ολοκλήρωσαν μια απολύτως επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά οι Προπαίδες του Κισαμικού, που κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο των Νεροκούρου, παρά την ήττα με 3-0 στον τελικό από την Ιωνία 2000.
Δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι μιας και όλα τα παιδιά αυτά είναι νικητές αλλά θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Κισαμικού και ιδιαίτερα τον προπονητή τους Γιώργο Τουλουπάκη που κατάφερε να δώσει πολλά στα παιδιά αυτά και προπαντός ήθος!!
Πιστεύω δε του χρόνου η Χανιωκεντρική διοίκηση της ΕΠΣ να καταλάβει ότι πρέπει να παρευρίσκεται σε τέτοιες γιορτές του ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα ίδια της τα παιδιά, το μέλλον του χανιώτικου ποδοσφαίρου!!! Μάλιστα ας αποφασίσει και μια φορά να παιχτεί ένας τελικός και στην επαρχία μιας και αυτοί οι λιλιπούτειοι αθλητές αξίζουν πολλά περισσότερα απ΄ότι τους προσφέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: