Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Γράφει σήμερα το "Έθνος"....Με το σχέδιο που υπογράφει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, γίνεται πράξη η δέσμευση του πρωθυπουργού για ίδρυση Οικονομικής Αστυνομίας η οποία θα έχει ευρύτατες αρμοδιότητες και ευελιξία δράσης σε πανελλαδική κλίμακα. Κύριος στόχος να χτυπηθεί το οικονομικό έγκλημα το οποίο επηρεάζει αρνητικά την εθνική οικονομία και το δημόσιο συμφέρον. Παράλληλος στόχος είναι η καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος που έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις.
Σε κάθε διεύθυνση ασφαλείας της ελληνικής αστυνομίας δημιουργείται ειδική διεύθυνση αθλητικής βίας με στόχο τη τήρηση της δημόσιας τάξης σε τοπικούς και διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Τέλος, δημιουργείται κέντρο συλλογής και διαχείρισης πληροφοριών με στόχο να συγκεντρώνει πληροφορίες για κάθε μορφής έγκλημα σε όλη τη χώρα, ώστε να αντιμετωπίζεται πιο εύκολα το οργανωμένο έγκλημα.
Το μόνο που δεν μας είπε είναι αν πάρουν νέους αστυνομικούς γι' αυτήν την δουλειά ή θα παίρνουν από τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα τους αστυφύλακες όπως κάνουν τώρα! Διάλυση σε όλα τα επίπεδα, αντί να στελεχώνουν τα ήδη διαλυμένα  περιφερειακά Ασ.Τμήματα, ιδρύουν στις μεγάλες πόλεις άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: