Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Με ενημερωτική ημερίδα για τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και τα οφέλη στην Υγεία από την κατανάλωση του, ξεκίνησε στο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών η τριήμερη διαδραστική ενημέρωση 10 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο.
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εργάζονται σε μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με την γευσιγνωσία και την διατροφή σε Καναδά, ΗΠΑ, Ινδία, Ρωσία, Γερμανία, Κίνα, Αγγλία και Γαλλία.
Οι δημοσιογράφοι είναι φιλοξενούμενοι του Ινστιτούτου Ελιάς, μάλιστα θα περάσουν τις επόμενες μέρες και από την Κίσαμο φιλοξενούμενοι του
κ. Χαρτζουλάκη, διευθυντή του Ινστιτούτου, στο πλαίσιο προγράμματος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου για την προώθηση του Κρητικού ελαιολάδου.
Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι θα επισκεφτούν και τους 4 νομούς της Κρήτης και θα ξεναγηθούν σε ελαιουργεία, μνημειακά ελαιόδεντρα, μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: