Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΙΘΑ

Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία "Σπίθα" ανακοίνωσε σήμερα ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης, στην ομιλία του, κάλεσε τους Έλληνες σε "ανυπακοή" απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και "εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις".
Στην ομιλία του, που διήρκεσε δυόμισι ώρες, ο Μίκης Θεοδωράκης ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος, το οποίο, όπως ανέφερε, δεν αποσκοπεί να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.
- Τι μας κάνεις Μίκη και θα στεναχωρηθούν κάτι κομπλεξικά που σε είχαν υποτιμήσει. Α'ρε γέλια που θα κάνουμε όταν θα τα νταμώσουμε..
Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: