Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Ένα από το ποιο παράξενο σχόλιο διάβασα σήμερα στα Χανιώτικα νέα που με έκανε να καταλάβω γιατί έρχεται στην Αθήνα ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.
Ο συντάκτης του σχολίου της δεύτερης σελίδας των Χ.Ν νομίζει ότι απορρίφθηκαν οι αντιμνημονιακές αντιδράσεις του κόσμου επειδή οι κάλπες έβγαλαν παραπάνω τον Παπανδρέου από όλους εκείνους που έλεγαν το αντίθετο περί μνημονίου. Μάλλον με την ίδια λογική έρχεται και ο Ντομινίκ... νομίζει ότι έρχεται σε μια χώρα όπου ο λαός με το αποτέλεσμα στις πρόσφατες εκλογές, του εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το μνημόνιο. Θα το διαπιστώσει όμως, κατά την επίσκεψή του! 

 Υ.Σ Όσο για τον Μίκη, που τόσο του βάλουν οι αριστερόστροφοι, τους λέω, ότι κι αν έκανε δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κανένας μας δεν έχασε ποτέ τίποτα, εξαιτίας των επιλογών του Μίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: