Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ κ. ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ

Μιας και δεν υπάρχουν κενά κατά τους υπευθύνους της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη μας, τους ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει Γυμναστής, ούτε Μουσικός στο 3ο Δημοτικό σχολείο, φυσικά το ίδιο θα συμβαίνει και στα άλλα δυο δημοτικά. Όσο για το Λύκειο εκεί τα προβλήματα είναι χρόνια και υπάρχουν γιατί στην ..πραγματικότητα δεν υπάρχει Λύκειο στην Κίσαμο. Οι μαθητές του Λυκείου είναι φιλοξενούμενοι στο κτιριακό συγκρότημα του ΤΕΕ Κισάμου! 
Αλήθεια μήπως έχετε ξαναδεί πόλη 7000 κατοίκων με 230 μαθητές Λυκείου δίχως κτίριο; Φυσικά όχι αλλά ποιος θα ασχοληθεί με την περιοχή μας; Εμάς άλλα μας ενδιαφέρουν!
Η σελίδα του Λυκείου μας εδώ (υπό κατασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: