Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΔΩΣΑΜΕ-ΔΩΣΑΜΕ

Στο στόχαστρο του ΔΝΤ έχουν μπει οι μισθοί στην Ελλάδα και το μήνυμα για αλλαγές το έδωσε ο ίδιος ο Ντομινίκ Σύρος Καν, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων.
Aς αρχίσουν λοιπόν από τους βουλευτές-τους περιφερειάρχες-τους δημάρχους και μετά ας πάρουν και όλους αυτούς τους αργόσχολους υπαλλήλους που το παίζουν διευθυντές, ονόματα δεν λέμε, και ας τους κόψουν το 30% των μισθών τους. Τι περιμένουν από τον συνταξιούχο και τον υπαλληλάκο να τα ξαναπάρουν;
'Όσο για τον αξιαγάπητο Ντομινίκ που μας είπε πως αν ήταν Έλληνας, σήμερα θα ήταν και εκείνος στους δρόμους για να διαδηλώνει κατά του ΔΝΤ, δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα του....δεν είναι Έλληνας, όπως δεν είναι και κανένας που υπερασπίζεται το μνημόνιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: