Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΕΝ

Η ΑΝΕΝ θα κάνει την γενική της συνέλευση, κατ πάσα πιθανότητα στο τέλος του μήνα....ποιος άραγε θα την αντιπροσωπεύσει; Ποιος από την δημοτική αρχή και ποιος από την περιφέρεια; Έχω ξαναγράψει ότι καλό είναι να παρευρεθούν εκπρόσωποι από την νέα δημοτική αρχή, αλλά επειδή όλοι τους θα είναι ανημέρωτοι καλό είναι να ενδιαφερθούν από τώρα και να ψάξουν τους κατάλληλους προς ενημέρωση!
Είναι δε καιρός η δημοτική αρχή μας, που φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι στο θέμα αυτό, να βγάλει στην φόρα όλα τα έγγραφα που έχει για την ΑΝΕΝ. 
Χθες έμαθα ότι υπάρχει έγγραφο από την εταιρεία μας, που της ζητούσε να αλλάξει και τον εκπρόσωπο της στα συμβούλια, επειδή δεν τους άρεσε!!
Φτάνει πια η κοροϊδία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: