Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΤΟ-ΝΤΟΡΑ

Μειωμένες τιμές σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ακριβά κινητά που διαθέτουν Ίντερνετ μπορούν να έχουν όσοι γραφτούν μέλη στο νέο κόμμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους. Η προσφορά ξεκίνησε σύμφωνα με το δημοσίευμα στις 11 Νοεμβρίου, δέκα ημέρες πριν η Ν. Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος και αρχικά ίσχυε για τα μέλη, που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ. Σήμερα ισχύει για όλους τους πολίτες, που θέλουν να γίνουν μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Μετά από συνεννόηση με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με την απόδειξη της συνδρομής 20 ευρώ στο κόμμα πηγαίνουν στο υποκατάστημα της εταιρείας και παίρνουν την προσφορά στο τηλέφωνο. Η μείωση στο πάγιο μάλιστα κυμαίνεται στο 10-15%.

Τι άλλο θα δούμε;
Πάντως κάτι τέτοιο αφορά αποκλειστικά εσωτερικό πρόγραμμα συνδέσεων για τα στελέχη αντίστοιχο με προγράμματα που έχουν συνάψει πολλοί άλλοι πολιτικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις, εξάλλου στο εξωτερικό είναι σύνηθες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: