Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων θα γίνονται πλέον οι διά ζώσης συνεδριάσεις του οργάνου, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του σώματος, Ευτύχη Δαμιανάκη. 
Στις συνεδριάσεις θα τηρούνται ευλαβικά όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ παρόντες θα είναι όσοι δημοτικοί σύμβουλοι το επιθυμούν και έχουν το σχετικό πιστοποιητικό.
Όσοι δεν μπορούν να είναι παρόντες στην αίθουσα θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω υπολογιστή και παρέμβασης μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως ακριβώς γίνεται και με το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Ας ελπίσουμε οτι και εμείς θα ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητα αυτή κάνοντας αυτό που έχουν κάνει σχεδόν όλοι οι άλλοι δήμοι....αλλά και τα περιφερειακά συμβούλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: