Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ "ΘΗΣΑΥΡΟ" ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ!!!

Τα οχήματα που βρισκόταν στο κατάστρωμα του πλοίου, εκσκαφέας, φορτηγό, 3 σιλό μεταφοράς φορτίου τσιμέντου, τα μεταλλικά καπάκια των αμπαριών βρίσκονται ήδη πάνω στον γερανό που δουλεύει ακατάπαυστα απο χθες για να προλάβει τον βορειά. 
Τα οικοδομικά σίδερα μήκους 6 και 11 μέτρων είναι σε δέματα, (φώτο) αν και πρώτη ανακοίνωσε έλεγε οτι θα μεταφορτωθούν απ' ευθείας σε άλλο πλοίο, πάνω από 3.600 τόνους ειναι, φαίνεται οτι μάλλον δεν θα γίνει προς το παρόν έτσι μιας και ήδη τοποθετούνται και αυτά όσα βγάζουν απο τα αμπάρια στον γερανό. 
Το πλοίο τελικά δεν ήταν ασφαλισμένο, ήταν μόνο το φορτίο του... οπότε η πλοιοκτήτρια εταιρεία προβλέπεται να μην κάνει τίποτα για το κουφάρι του πλοίου και μάλλον για πολύ καιρό θα το βλέπουμε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: