Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στον 5ο όμιλο για το Κύπελλο Χανίων θα βρίσκεται η Θύελλα Καλαθενών, μαζί με την Δάφνη, τον ισχυρό Πανακρωτηριακό και την γειτόνισσα Σπάθα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πρώτων αγώνων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σε φιλικό που έγινε το απόγευμα χθες ο Κισσαμικός με σκορ 4-0 επικράτησε του Μινωταύρου στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Βλάχος και Σταθάκης πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο από τον Μάντζη στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: