Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Μεγάλο μπαμ θα ακουστεί σχετικά με το χρέος που παραλίγο να τινάξει την Κοινωφελή και κατ΄επέκταση τον Δήμο Κισάμου. Μάλιστα όπως άκουσα έκπληξη θεωρείτε το χρέος που το ανεβάζουν σε 800.000  ενώ όταν παρέδωσε ο τότε δήμος Ιναχωρίου ήταν 420.000 και βεβαιωμένο. Κάποιοι θα κινηθούν νομικά για να αποδοθούν ευθύνες μιας και κινδυνεύουν πολλά ΑΦΜ ανθρώπων που έχουν σήμερα ατομικές επιχειρήσεις ....
Για να δούμε που θα ξετελέψει αυτή η κατάσταση μιας και σχεδόν όλα τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά..
Πάντως όσο περνά ο καιρός ένα είναι το σίγουρο το χρέος μπορεί να ήταν του δήμου Ιναχωρίου, αλλά από το 2011 είναι του δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: