Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Η Λαγκάρντ με τα Sodocu της, η κάθε Τίσεν με το will-o'-the-wisp Eurostat σαν μαντέμι και όχι ατσάλι, και τον Γεωργίου της και οι μεθυσμένοι και ο Ντάϊσενμπλούν που θα μας κλείσουν τις τράπεζες.
Έχει παραγίνει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός της κάθε Λαγκάρντ με τα Sodocu της και της κάθε Τίσεν με το θείον βρέφος της την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, το Super Market που ακουμπάει ο κάθε ένας τα αλαλούμ του και μετά οι Ντϊσενμπλούν που θα μας κλείσουν τις τράπεζες αν δεν υπογράψει ο Τσίπρας, η θα του κάμουν ότι έκαμαν στον ......
Ε λοιπόν κύριε Τσίπρα πες τους ότι μια ναι δύο ναι, τώρα είναι η σειρά για κιούγκι.  
Πήγαινε να τους εξηγήσεις.
Η μάλλον να μην πάς, πες σε εμάς ότι τελειώσαμε με αυτούς.
Μπορούμε και μόνοι μας, μπορούμε και ανάδελφοι. 
Με την Ευρωπαϊκή αλητεία που ενσωματώνει όλες τις προηγούμενες εκδοχές, κάνοντας την Σχολή του Σικάγο νηπιαγωγείο ο κίνδυνος για τους Έλληνες έγινε μέγας.
Είναι ώρες κύριε Πρωθυπουργέ, που ασφαλώς παίζεται και η ζωή σου.
Διάλεξε. 
Φτύστους και ξαναφτύστους 
Σας κράζει όλη η Ελλάδα, κουφοί είστε ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: