Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ

Νέα εποχή για την ΕΠΣ Χανίων, μετά από 26 χρόνια περνά σε άλλα χέρια. Χέρια που ίσως να βοηθήσουν το Κισαμίτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσα χρόνια ήταν στην σκιά των αποφάσεων. Από εποχής Κακαουνάκη κρατούσε αυτή η κολόνια και όλοι όσοι είχαμε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ξέραμε τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ας ελπίσουμε οτι η νέα διοίκηση θα ασχοληθεί σοβαρά και δίκαια με τα σωματεία και φυσικά θα παρέχει λίγα περισσότερα στα απομακρυσμένα που είναι και τα μοναδικά που προσφέρουν κοινωνικό και αθλητικό έργο στην νεολαία στα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού.
Καλή δύναμη στην νέα διοίκηση λοιπόν, που σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά ευελπιστούμε να μην είναι τόσο δίκαια κατανεμημένο, και φυσικά να μην γίνει αυταρχική όσο ήταν η προηγούμενη.
Να θυμίσω οτι νέος πρόεδρος θα είναι ο γιατρός Κώστας Κωνσταντινίδης, παράγοντας της Άμιλλα Μοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: