Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι μαθητές των σχολείων της Κισάμου ανέδειξαν με τις κινητοποιήσεις τους χρόνια προβλήματα της εκπαίδευσης στον τόπο μας. Προβλήματα που επιδείνωσαν οι πολιτικές της λιτότητας και των περιοριστικών δαπανών. Η Ο.Μ. Κισάμου του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει ότι οι μαθητές μας ζητούν τα αυτονόητα: Αξιοπρεπή κτήρια, επαρκή και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και καθηγητές. Θεωρούμε ότι οι ειρηνικές τους κινητοποιήσεις συμβάλλουν στην  προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα και να ανορθωθεί η Παιδεία και η κοινωνία. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κίσαμο θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους μαθητές.   
ΣΥΡΙΖΑ Κισάμου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κισσάμου θα διαδηλώσει κατά της μνημονιακής κυβέρνησης του... ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στα σχολεία που ΔΕΝ θα λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πετυχεσιά η ανακοίνωση σας.

Ανώνυμος είπε...

Εναντίον της κυβερνητικης πολιτικης ο ΣΥΡΙΖΑ Κισσαμου

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

τα σχόλια μόνο στα Ελληνικά.....ανεβαίνουν