Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΕΕ

Στις 2 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, εκλογές στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) 
Οι συνδυασμοί που έλαβαν μέρος στις εκλογές ήταν:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ 
ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Μεγάλος νικητής το Ενωμένο Κρητικό Εμπόριο που από τους 26 αντιπρόσωπους που εκλέγονται για την ΕΣΕΕ εκλέγει 14. 
Ανάμεσα στους υποψήφιους υπήρχαν και 3 άτομα από την Κίσαμο που είναι ενεργά μέλη του Νέου εμπορικού συλλόγου Κισάμου. Ο Γιώργος Αννουσάκης, ο Ξενοφών Ξηρουχάκης και ο Μιχάλης Χαιρετάκης. Οι δυο πρώτοι κατέβηκαν με το ψηφοδέλτιο του Ενωμένου Κρητικού Εμπορίου και ο Χαιρετάκης με το ψηφοδέλτιο της Εμπορικής Ενότητας.
Εκλέχτηκε μόνο ο Γ. Αννουσάκης ενώ οι υπόλοιποι δυο είναι αναπληρωματικά μέλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: