Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΜΙΑ 1964 -ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚO

Η ομάδα της Κισάμου κατέγραψε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League καθώς απέσπασε "λευκή" ισοπαλία στη Λαμία από την τοπική ομάδα διατηρώντας το αήττητο μετά από 6 αγωνιστικές.
Με θετικό αποτέλεσμα έφυγε ο Κισσαμικός και από τη Λαμία, αποσπώντας "λευκή" ισοπαλία (0-0), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές.
Καλύτερη στιγμή για την ομάδα των Χανίων ήταν το σουτ του Μάνια στο 14’, που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον πρώην τερματοφύλακα του Κισσαμικού, Δημήτρη Ρίζο, ενώ ως αντίπαλος βρέθηκε κόντρα στον Κισσαμικό και ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ.
Οι φάσεις του αγώνα
6’ Ο Νατσιόπουλος εκτελεί το φάουλ, ο Λαζαρίδης απομακρύνει, με τον Ενγκουέμ να πασάρει με κεφαλιά στον Λεάντρο, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
10’ Κάθετη πάσα του Ενγκουέμ στον Πίντο, ο Λαζαρίδης διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια.
14’ Καλό σουτ του Μάνιας ο Ρίζος απομακρύνει σε κόρνερ.
44’ Σέντρα του Ζουλιώτη, κεφαλιά του Ενγκουέμ άουτ.
65’ Σουτ του Σιλιγαρδάκη άουτ.
68’ Φάουλ του Νατσιόπουλου, προβολή του Λεάντρο, διώχνει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
69’ Φάουλ του Λώττα η μπάλα έφτασε στον Ταραλίδη, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.
81’ Πλάγιο Ζουλιώτη, κεφαλιά του Νεόφυτου, σουτ του Πίντο απέκρουσε με τα πόδια ο Λαζαρίδης.
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Αργυρός-Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Ποσίνκοβιτς (45+1’)
Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Ενγκούεμ (62’ Τόσκας), Νατσιόπουλος (87’ Καραλής), Παπαευθυμίου (79’ Καραγιάννης), Νεόφυτος, Πίντο.
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάντζης (75’ Τσικουδάκης), Μάνιας (87’ Σουμπασάκης), Βαττής (63’ Λώττας), Ποσίνκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: