Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ..... ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

Λιμενικό Ταμείο Χανίων....απερίγραπτη ταλαιπωρία του λιμανιού της πόλης της Κισάμου καλοκαιριάτικο...δίχως λόγο και δίχως αιτία έκλεισαν την μοναδική βορινή προβλήτα, αδιαφορώντας για τους ψαράδες, αλλά και όσα τουριστικά κότερα ήθελαν να δέσουν στο λιμάνι μας. 
Άραγε το ξέρει η δημοτική αρχή μας; 
Πάντως είναι και ο λόγος που που θα πρέπει να τους αποχαιρετήσουμε με ότι κόστος θα έχει αυτό για το λιμάνι...έτσι και αλλιώς στην ίδια κατάσταση είναι χρόνια τώρα! Άμεσα λοιπόν να προωθηθούν οι ενέργειες για ίδρυση λιμενικού ταμείο Δήμου Κισάμου!!! Οι άνθρωποι εκεί στην Χώρα μας εμπαίζουν αδιαφορώντας επιδεικτικά αν και γνωρίζουν οτι αυτός ο λιμένας είναι πρώτος σε κίνηση λιμένας στην Κρήτη!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος σε κίνηση στην Κρήτη; Πως γίνεται αυτό;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μια εξαίρεση μιας και δεν απαντώ στους ανώνυμους..... πρώτος σε κίνηση αν αναλογιστής οτι τα τουριστικά πλοιάρια προωθούν καθημερινά πάνω από 1800 άτομα....