Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Τα 60.000 Ε που έβγαλε η περιφέρεια για το γήπεδο Κισάμου.....είναι για το γήπεδο και φυσικά δεν είναι για μεταγραφές του Κισαμικού, όπως κάποιοι λένε. Τώρα επειδή τα χρήματα αυτά βγήκαν μετά από σχετική πίεση του Παναγιώτη προς τον περιφερειάρχη, όλοι ξέρουμε την αγωνία του για αυτόν τον τόπο, καλό θα είναι εκεί στον Δήμο, ιδιαίτερα ο "άπιστος" Θωμάς να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλοι που προσπαθούν για τα του τόπου μας.... και είναι καιρός να αφήσει το εγωιστικό υφάκι που τον διακατέχει!!! 
-Φυσικά το έργο είναι της δημοτικής αρχής....βέβαια όλοι ξέρουμε τον ιδρώτα της ως την τελευταία στιγμή!!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι μας λές ρε Γιάννη

η Περιφέρεια έκανε το χατήρι του Παναγώτη που πίεζε και δεν έκανε το χατήρι του καλύτερου Δημάρχου κατά τον Δεικτάκη που πίεζε και αυτός ..

τελικά οι Μαυρογιαλουροι είναι πολλοί...

αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να πάει μπροστά αν δεν σταματήσουν ..το κατόπιν ενεργειών μας...οι διάφοροι σωτήρες...

το γήπεδο έπρεπε να έχει φτιαχτεί από χθες σε ένα δήμο που θέλει να σέβεται τους πολίτες του...
όλα τα υπόλοιπα είναι μικροπολιτική για ψηφαλακια

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Λάθος κάνεις.... αν δεν γίνουν ενέργειες μην περιμένεις να δεις τίποτα. Ξέχνα το Καστέλλι είναι έξω από τα όρια της ανάπτυξης..το διαπιστώσαμε και στο προηγούμενο συμβούλιο με τον κ. Γιαννούλη (δεν υπάρχουν επενδυτές για την Κίσαμο) Αμα δεν προσπαθήσουν κάποιοι δε3ν θα γίνει τίποτα..αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί αυτή η αντιμετώπιση στο πρόσωπο του Παναγιώτη;
Βέβαια θα σου υπενθυμίσω ότι
άλλο περιφέρεια Αρναουτάκης και άλλο Γ.Γ Δεικτάκης..ο ένας είναι εκλεγμένος και ο άλλος διορισμένος ο ένας κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και ο άλλος κάνει αυτό που θα του πουν!!