Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το δυο φορές αναβληθέν δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισάμου. Ανάμεσα στα θέματα είναι και η τροποποίηση του προϋπολογισμού, ώστε να βρεθεί κωδικός για να γίνει η αντικατάσταση του τάπητα στο δημοτικό στάδιο "Μιχάλης Σκουνάκης"*!!!
Μια απόφαση που σίγουρα θα παρθεί από την πλειοψηφία των δημοτικών μας συμβούλων την Τρίτη...όμως από την στιγμή αυτή και μετά χρειάζεται η επαγρύπνηση και η πίεση- απευθύνομαι στους διοικούντες του Κισαμικού,- μιας και για να εγκριθεί μια τέτοια τροποποίηση θέλει τουλάχιστον ένα 20ήμερο αν φυσικά πάει χέρι-με χέρι...που δεν το βλέπω. 
*Αφού δεν μπορούν να του δώσουν τόσα χρόνια ένα όνομα οι διοικούντες μας αποφάσισα να το βαπτίσω εγώ με το όνομα που του ταιριάζει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: