Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ

Άφιξη στο λιμάνι της Κισάμου, μπροστά από τον θρυλικό Κορνάρο. 14η μέρα της αποστολής, 235 μίλια στα κουπιά. Λίγα μίλια απέμειναν για τον τελικό κατάπλου στο λιμάνι των Χανίων. Όλοι μαζί δυνατά για την Πίστη.
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την Πίστη
Η Πίστη είναι σύλλογος γονέων καρκινοπαθών παιδιών,....
... ο οποίος ιδρύθηκε το 1993 από τους ίδιους τους γονείς που βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία» και θέλησαν να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα και το μέλλον, με πίστη.
Πάνω από το 80% των παιδιών με καρκίνο μπορούν να γίνουν τελείως καλά αν τους παρασχεθεί εγκαίρως η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δικαίωμα που δυστυχώς έχει πάψει να παρέχει δωρεάν η Πολιτεία σε όλα τα παιδιά. Οφείλουμε να αγωνιστούμε ώστε το ποσοστό αυτό να φτάσει το απόλυτο. Που σημαίνει, ούτε ένα παιδί χαμένο από την ασθένεια.
Μερικοί τρόποι να βοηθήσουμε:
- Εθελοντική προσφορά για την κατασκευή προϊόντων για bazaar του Συλλόγου και συμμετοχή σε εκδηλώσεις.
- Βοήθεια στην οργάνωση δανειστικής βιβλιοθήκης με τη δωρεά βιβλίων.
- Δωρεά καινούργιων παιχνιδιών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών που νοσηλεύονται. 
- Δωρεά μυελού των οστών, δωρεά αιμοπεταλίων. 
- Οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες, είτε με την καταβολή της δαπάνης σε εξειδικευμένες παρακλινικές εξετάσεις σε ιδιωτικά κέντρα, είτε με την αγορά φαρμάκων κ.λπ. 
- Με ένα απλό τηλεφώνημα από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 159 159 (ΟΤΕ 3,68 Eυρώ / κλήση).
- Mέσω τραπεζικής κατάθεσης στον αριθμό λογαριασμού της Alpha Bank: 13000 200 200 8236. 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πίστης, www.pisti.gr ή να επικοινωνήστε με τους πάντα πρόθυμους ανθρώπους της στα τηλέφωνα 210 -7486880 και 210-7488961.

Δεν υπάρχουν σχόλια: