Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΨΕΥΔΕΣΤΕ κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ....


Μείζον θέμα αναμένεται να προκύψει μετά τη σημερινή αποκάλυψη της zougla.gr σχετικά με το «αγνοούμενο» κατά τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, αρχείο πολεμικών αποζημιώσεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ).
Έγγραφο-ντοκουμέντο το οποίο συντάχθηκε στις 30 Μαρτίου 2012  από τη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής του ΓΛΚ, αποδεικνύει ότι το περιβόητο αρχείο όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι και πλήρως οργανωμένο καθώς καταγράφει τα πλήρη στοιχεία των δικαιούχων των πολεμικών αποζημιώσεων, τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί αλλά και τις εντολές πληρωμής που έχουν δοθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος!
Διαψεύδει, εν ολίγοις, την «άγνοια» που εξεδήλωσε στις 28 Μαρτίου 2012 ο υπουργός Οικονομικών ο οποίος κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών Οικονομικών και Εξωτερικών Υποθέσεων μίλησε γενικά και αόριστα για «αναζητήσεις» αρχείων που υπήρχαν πριν από δεκαετίες στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους......
Περισσότερα ΕΔΩ
Διαβάστε και αυτό http://sadentrepese.blogspot.com/2012/03/blog-post_3695.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: