Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ

Το μπλοκ αυτό φτιάχτηκε όχι μόνο για να προβάλλει την επαρχία μας, την πιο υπανάπτυκτη αλλά και την ομορφότερη στην Κρήτη, αλλά και για να καυτηριάζει τα κακά και τα ανάποδα που συμβαίνουν. Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και κάποιοι προσπαθούν να μας πουν, ότι η σωστή οδός, είναι αυτή που λέει μόνο ΜΠΡΑΒΟ. Δυστυχώς αν ήταν έτσι, δεν θα  υπήρχε λόγος να φτιαχνόταν αυτή η σελίδα. Για χειροκροτητής δεν κάνω!!!
Θέλω βέβαια να θυμίσω σε όλους αυτούς, τους πρόσκαιρα επικριτές και γνώστες της πραγματικότητας, ότι για τα ίδια προβλήματα, οι ίδιοι που σήμερα δυσανασχετούν, έκαναν αναφορές παλαιότερα. Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν.... το έργο κρίνει τους πάντες. Εξάλλου αυτή η σελίδα είναι πολύ προσωπική και εκφράζει τις  απόψεις μου....που ενδεχομένως κάποιοι να μην συμφωνούν τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: