Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΡΑΒΕ -ΞΥΛΩΝΕ

Άλλαξαν το νόμο για να προσλάβουν ειδικό συνεργάτη χωρίς πτυχίο! 
Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται λέει η σοφή ελληνική παροιμία αλλά φαίνεται πως στις μέρες μας όλα είναι εφικτά ακόμα και το να αλλάξει ο νόμος για τον Καλλικράτη ώστε να προσληφθεί πρώην συνεργάτης δημάρχου ως ειδικός σύμβουλος παρότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της πανεπιστημιακής μόρφωσης.
Και μη νομίζεται πως μιλάμε για κάποιο δήμο μακριά από την Κρήτη. Πρόκειται για δήμο του Ηρακλείου και για γνωστά πρόσωπα που με τη συνδρομή του υπουργείου Εσωτερικών και, σύμφωνα με πληροφορίες ενός κυβερνητικού βουλευτή, έκοψαν και έραψαν το νόμο για τις προσλήψεις συμβούλων στους δήμους  στα μέτρα τους  εντάσσοντας σε σχέδιο νόμου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις, "φωτογραφική" διάταξη για να "βολευτεί" ο παλιός συνεργάτης!
Τελικά η διάταξη αυτή μόνο το όνομα του ατόμου που αφορά δεν αναφέρει ο οποίος και περιμένει τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του εν λόγω σχεδίου για να επιστρέψει στο Δήμο και να συνεχίσει να λαμβάνει το μισθό του ως ειδικός συνεργάτης παράλληλα μ εκείνο άλλης εργασίας που ασκεί στον ιδιωτικό τομέα
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: