Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ!!!!!!!!

Δημοτικό συμβούλιο χθες το βράδυ ..πάλι με τηλεδιάσκεψη και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο .. και με θέματα που προκαλούν ενδιαφέρον... 
Κρίμα βέβαια που συνεχίζετε σε αυτά τα χάλια και δεν κάνετε συμβούλια δια ζώσης .... όπως μπορείτε και επιτρέπει νόμος να κάνετε. 
Ας ελπίσουμε οτι όταν θα απομαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά του Δ.Σ να μάθουμε γι αυτά τα δυο θέματα, που η δημοτική αρχή είχε και έχει υποχρέωση να ενημερώσει λεπτομερέστατα τους δημότες της, τι συζητήθηκε. 
11. Έγκριση της υπ.αρ.2/2022 απόφασης Μονομετοχικής Α.Ε. Αμοιβή Αντιπροέδρων έτους 2022.
12. Ενημέρωση για την λειτουργία Μονομετοχικής ΑΕ έτους 2021

Μάλιστα όπως άκουσα το Δ.Σ είχε πολύ ενδιαφέρον που τα θέματα κουβεντιάστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα.... ξανά κρίμα βέβαια που αυτά τα ενδιαφέροντα τα ακούνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.... 
Πάντως για να μην κατηγορήσουμε και άδικα την δημοτική αρχή... έβγαλε ανακοίνωση οτι η αίθουσα στον Δραπανιά ειναι ακατάλληλη δια ζώσης συμβούλια (δεν τηρείται το 1,5 μ απόσταση ο ένας απο τον άλλο)... το ερώτημα βέβαια ειναι πως ειναι δυνατόν ένας δήμος στο κύρος του Δήμου Κισάμου να μην έχει μια αίθουσα το 2022 να κάνει συμβούλια; Ντροπή ειναι και το ξέρετε... μιας και σε αυτό το θέμα έχετε βολευτεί. (με την πανδημία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: