Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΤΟΛΑΡΣ

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας το αμερικανικό πυρηνοκινητο αεροπλανοφόρο «Harry Τruman». Το πλοίο κατέπλευσε στον προβλήτα της ναυτικής βάσης στο Μαράθι Ακρωτηρίου για λόγους ανεφοδιασμού και αναψυχής του πληρώματος.
Έτσι, παρά τις χλιαρές αντιδράσεις κάποιων αριστερόστροφων  το σύνολο των ναυτών, που θα αφήσουν τον παρά τους στα Χανιά, είναι περίπου 6.000 άτομα.Φυσικά καλή ανάσα στην υποτονική αγορά της πόλης. 
Τώρα πόσοι Χανιώτες είναι αντίθετοι και πόσοι χτυπούν τα μπατσάκια τους αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά αν μπορούν ας κάνουν και αλλιώς..... η Ρόδος δεν είναι και πολύ μακρυά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: