Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τρομερό πρόβλημα αντιμετωπίζει η πόλη αλλά και γενικά όλος ο δήμος με την καθαριότητα! Οι κεντρικοί δρόμοι είναι σκουπίδια γεμάτοι, οι πλατείες έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα μιας και κανείς πλέον δεν πλησιάζει με αυτήν την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.
-Ίσως είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει η νέα δημοτική αρχή  με την ανάληψη των καθηκόντων της. Η πόλη έχει ξεφύγει πλέον και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση..απορώ πως δεν την βλέπουν οι υπεύθυνοι!
Τους προκαλώ να κάνουν μια πρωινή βόλτα στις δυο πλατείες μας αλλά να μην ξεχάσουν να φορέσουν ..άρβυλα. Δεν νοείται πόλη να μην καθαρίζεται κάθε πρωί.
Μήπως πρέπει να ξεκινήσει μια ενημέρωση όλων, καταστηματαρχών, ιδιοκτητών μαγαζιών, αλλά ιδιαίτερα των ξένων που δικαιολογημένα στοιβάζονται στις μικρές πλατείες μας, για θέματα καθαριότητας; Είναι απαράδεκτη η κατάσταση και γίνεται χειρότερη όσο αδιάφορα την προσπερνούμε, όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: