Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ

Εισοδηματικό όριο 40.000 ευρώ για τις οικογένειες που θα συνεχίζουν να λαμβάνουν τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων ορίστηκε, σύμφωνα με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.
Εάν το οικογενειακό εισόδημα ξεπερνά τα 40.000 ευρώ ετησίως, οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες δεν θα λάβουν τα επιδόματα.

Πάει άλλο ένα σύνθημα της δεκαετίας του 80' ..."Γ@μ@τε γιατί χανόμαστε", τώρα μας θέλουν να..χαθούμε!!! 
Υ.Σ  Τους Βούλγαρους και τους κάθε λογής ευκαιριακούς που εισπράττουν τα επιδόματα μας, τους ελέγχεται με την φορολογική τους δήλωση; Μπα αυτοί εξαιρούνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: