Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΦΑΛΙΡΙΣΜΑ

Σε 100 μέρες θα ξέρουμε αν έχουμε φαλιρίσει γραφούν οι εφημερίδες....νέα δηλαδή παράταση στην πτώχευση, μετά την επιμήκυνση! Όσα μας έλεγαν λοιπόν ήταν ψέματα..σε 6 μήνες θα μπούμε στις αγορές, δεν υπάρχει περίπτωση για χρεωκοπία, ούτε επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής θα γίνει, λεφτά υπάρχουν, ....τελικά ότι λένε πάντα το αντίθετο συμβαίνει, μάλιστα έχουν το θράσος αντί να δουν τις δικές τους ευθύνες τώρα που κυβερνούν, ψάχνουν τις ευθύνες των άλλων. Νοσοκομεία σε διάλυση, παιδεία σε διάλυση, μουσεία σε τραγική κατάσταση, ΙΚΑ-ΔΟΥ Γραφεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κλείνουν, αγροτικός κόσμος στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και μεις τον χαβά μας. ..σε 100 μέρες θα ξέρουμε αν θα πάρουμε την 4η δόση.
Μετά πάνε και βρίσκουν τον κάθε μαμμόθρεφτο Ευρωπαίο είτε Γιούγκερ λέγετε είτε Σκιόπα, είτε Μπαρόζο και τον βάζουμε να κάνει μια δήλωση ότι "οι Έλληνες έχουν δύναμη και θα τα καταφέρουν"..βρε δε πάτε στο διάολο όλοι σας. 700.000 γίνανε οι άνεργοι και πάει λέγοντας. Ακόμα και το spread των 10ετών ομολόγων αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τις 940 μονάδες βάσης!!! Είναι σε επίπεδα χρεοκοπίας και δεν θα αλλάξει αυτό γιατί πήραμε... παράταση,αλλά ούτε οι αγορές θα μας ξαναδανείσουν γνωρίζοντας ότι δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας.
Αλήθεια εκείνον τον Σκιόπα που τον κρύψατε ή τον διώξατε μετά και τις αλήθειες που είπε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: