Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΟΜΟΡΦΙΑ....

Σίγουρα αυτή η εικόνα δεν τιμά την πόλη... μάλιστα και οι δυο δημοτικές αρχές και αυτή που έφυγε αλλά και αυτή που ήρθε είχαν τον χρόνο να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και δεν ξηλώνεται ή δεν επισκευάζεται αυτό το έκτρωμα.
Από το σημείο αυτό περνούν καθημερινά 5.000 τουρίστες και παρα πολλοί αυτοί που σταματούν στο εκκλησάκι του Αι Γιάννη στο Ντάμιαλη... για μια φωτογραφία.... δεξιά πρώτα και μετά αριστερά για τα χάλια μας.
Σίγουρα μπορούν να κάνουν κάτι (Δημοτική αρχή) αλλά μάλλον δεν ειναι ο δρόμος τους απο εκεί και δεν το βλέπουν....
Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
ΒΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: