Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στις 8 Μαΐου εκλέγονται τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και οι 4.200 σύνεδροι ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.
Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 14:00 είτε ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με την υποβολή email στο: ekloges8maiou@gmail.com ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 210-3665302. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος.
Οκτώ (8) σύνεδροι εκλέγονται απο τον ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ, ενώ γνωστές υποψηφιότητες που έχουν γίνει ως για την τοπική ειναι αυτή του Καστανάκη Γιώργου, Αννουσάκη Χρήστου, Μαθιουδάκη Νίκου, ενώ για την νομαρχιακή σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των Κουρτάκη Γιάννη, Ξηπολιτάκη Μανώλη και Μπατζάκη Γιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: