Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΑΝ...

Το λέγαμε ότι θα πάνε οι ξενοδόχοι στον διοικητή της τροχαίας στα Χανιά, να του παραπονεθούν για τον θόρυβο νυχτιάτικα από τα μηχανάκια.... το αποτέλεσμα της κουβέντας το είδαμε σήμερα, και κάποιοι το ένοιωσα για τα καλά... 450Ε μοίρασαν σε κάθε μηχανάκι, χωρίς κράνος και δίπλωμα οι τροχονόμοι... και μάλλον θα έχει και συνέχεια. Βέβαια το κακό είναι οτι την πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε.. αλλά έτσι είναι η ζωή. Άντε και με το καλό να έλθουν και κανένα βράδυ....

Να και η ανακοίνωση της επίσκεψης των Ξενοδόχων
"Στην χθεσινή συνάντησή μας με τον Αστυνομικό διευθυντή Χανίων, Κο Γεωργιακάκη Εμμανουήλ, διαπιστώσαμε θετική ανταπόκριση και κατανόηση στα δύσκολα και υπαρκτά προβλήματα των μελών της Ένωσης μας. 
Καταγράψαμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη βούληση της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρήσει στην άμεση επίλυση των γνωστών αιτημάτων μας.
Τα ζητήματα που τέθηκαν τα θεωρούμε τροχοπέδη όσον αφορά την ύπαρξη επαγγελματικής γαλήνης των συναδέλφων. 
Δηλώνουμε ότι δεν εφησυχάζουμε και ότι αυτά θα παρακολουθούνται μέχρι την τελική επίλυσή τους, ενώ ταυτόχρονα προτρέπουμε τους συναδέλφους σε περίπτωση μη εφαρμογής τους ,σε εύλογο χρονικό διάστημα, για την άμεση ενημέρωσή μας."
Με εκτίμηση, 
Ο Πρόεδρος 

Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: