Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Ήθελαν να παντρευτούν στην ομορφότερη παραλία της Κρήτης και το έκαναν. Μπράβο στον αντιδήμαρχο που δεν έφερε αντίρρηση και παρ΄όλη την ζέστη έβαλε και το κουστούμι του! Να άλλη μια καλή διαφήμιση για την περιοχή μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις πόσους γάμους έχουνε γίνει τόσα χρόνια εκεί???
Πάρα πολλοί????
Αυτό το ξεκίνησε ο Γιάννης ο Ζουρίδης με τους πελάτες του από τις βίλες...με όργανα κρητικά κατλ.
Απλά εμείς δεν είχαμε το μοντέλο επικοινωνίακης πολιτικής το σημερινό.
Ας φροντίσουν έστω και τώρα να συμαζέψουν τις ομπρέλες και τις τιμές στην καντίνα , γιατί η αρνητική διαφήμιση πάει σύννεφο και χαμένη είναι όλη η Κρήτη και όχι μόνο το λαφονήσι.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν αντιλέγω οτι έχουν γίνει και άλλοι γάμοι στο Ελαφονήσι..αλλά όπως καλά ξέρεις είμαι υπερ κάθε προσπάθειας διαφήμισης της περιοχής μας..όσο για τις τιμές εκεί κάτω αυτό είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει άλλους...