Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ

Στο «δόκανο» της αστυνομίας έπεσαν χθες δύο αλλοδαποί για απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών, με τα οποία προσπάθησαν να χορηγηθούν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Ο πρώτος «απατεώνας», ένας 28χρονος Σύριος, ο οποίος είχε καταθέσει από τις 14 Απριλίου δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ προκειμένου να του χορηγηθεί το επίδομα ανεργίας, πήγε χθες στο ταμείο του ΟΑΕΔ για να παραλάβει το «μηνιάτικο».
Όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του, αυτός επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος πολιτικού ασύλου, το οποίο έγινε άμεσα αντιληπτό και ο 28χρονος αντί να πάρει το επίδομα, πήρε το δρόμο για το κρατητήριο.
Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ένας 24χρονος Πακιστανός, ο οποίος, μεταξύ των δικαιολογητικών για να του χορηγηθεί το επίδομα, κατέθεσε και μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής.
Αν πάτε να δείτε τι γίνεται καθημερινά στον ΟΑΕΔ αλλά και ποιοι μας τα παίρνουν ..θα τρελαθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: