Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΚΣ

Προς
Α) Δήμο Κισάμου κ. Δήμαρχο 
κα. Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου 
Β) Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου
ΣεβασμιώτατοΜητροπολίτη κ.κ.Αμφιλόχιο
Θέμα: «Πρόγραμμα βοήθεια στο Σπίτι»
Αξιότιμοι, 
Πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι σήμερα πρόκειται να γίνει η απόλυση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», από την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου, δίχως να έχει επέλθει η διαδοχή κατάσταση μεταφοράς τους, προς τον δήμο Κισάμου. Κατανοώ και συμμερίζομαι την θέση της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ότι λόγο οικονομικών προβλημάτων προχωράει σε αυτήν την απόφαση, θεωρώ όμως ότι είναι μεγάλο λάθος η απόλυση τους και το ξαφνικό σταμάτημα της προσφοράς που παρέχουν προς τους συνδημότες μας που την έχουν ανάγκη.
Κύριε Δήμαρχε και κα. Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Κισάμου είναι αδιανόητο αυτό που αφήνετε να συμβεί. Είναι δυνατόν να μην συγκαλείται σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ή και δημοτικό συμβούλιο για να δώσουμε λύση ως οφείλουμε και να χρηματοδοτήσουμε την Ιερά Μητρόπολη ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα μέχρι να έρθει στον δήμο Κισάμου και να συνεχίσει ομαλά και σωστά η λειτουργία του; Ποιόν περιμένετε να δώσει λύση; Οι λύσεις δεν έρχονται από μόνες τους, ούτε πάντα με τον αυτόματο πιλότο, θέλουν την ανθρώπινη παρέμβαση. 
Σεβασμιώτατε, σας παρακαλώ μην προχωρήσετε στην απόλυση σήμερα και δώστε μας το περιθώριο να βρούμε άμεσα την λύση. 
Κυρίου εκπρόσωποι του δήμου μας ,σας παρακαλώ όπως άμεσα συνεδριάζουμε να δώσουμε λύση. 
Με εκτίμηση 
Σταθάκης Θεόδωρος
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: