Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΕΧΕΙ "ΤΙΜΗ" ΤΟ ΛΑΔΙ ΦΕΤΟΣ

Από νωρίς άρχισαν τα όργανα στους ελαιώνες τη Κισάμου. Καλό ειναι λοιπόν να προσέχουμε.

- Καλημέρα συγχωριανοί και συνάδερφοι ελαιοπαραγωγοί, στο χωριό Πιπεριάνα στη τοποθεσία Θυμιάς ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ σακιά με ελιές από το χωράφι. Ενημερώνω λοιπόν ότι λόγο ότι είμαστε ξανά παθόντες υπήρχε ασύρματη κάμερα παρακολούθησης με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί οι δράστες. Δίνω λοιπόν διορία 2 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ στο τόπο του εγκλήματος αλλιώς τα πειστήρια θα παραδοθούν στο Α.Τ Κισσάμου με τις ανάλογες συνέπειες από τον νόμο για τον δράστη. Ευχαριστώ!
 
Δυστυχώς θα έχουμε φέτος τέτοια και αλλού... μιας και η τιμή του λαδιού δελεάζει κάποιους "κακούς". Στην προκειμένη περίπτωση καλό ειναι να καταγγελθούν φέρουν και δεν φέρουν τα τσουβάλια, γιατί μάλλον ειναι κατεχάρηδες σε τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: