Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περιμένοντας το επόμενο βήμα που ειναι άγνωστο τι και πότε θα γίνει... Πάντως πλησιάζει και η επέτειο του κλεισίματος των σχολείων στον Άγιο Αντώνη, στις 3 του Δεκέμβρη κλείνουμε τα 3 χρόνια και η κατάσταση ειναι ελαφρώς καλύτερη απ' όταν ξεκίνησε αυτή η κακή ιδέα. Πάντως ένα ειναι το σίγουρο και αυτό πέρασε δίχως πολλά σχόλια όταν ο κ. Διγαλάκης είχε πει οτι το Μάιο θα έχουμε και τις μακέτες των Λυκείων έτοιμες. Μακέτες όχι μόνο δεν ήρθαν αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα έλθουν και στο Δ.Σ Κισάμου, όχι για να τις αλλάξουν, αλλά τουλάχιστον για να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και κατ' επέκταση και η κοινωνία, για το μέγεθος και τι ανάγκες καλύπτουν τα Νέα Λύκεια.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά οι μακέτες λογικά θα έλθουν απότομα όσο απότομα πήραν απόφαση να κλείσουν και να ρίξουν ένα σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: