Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΖΗΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Προς τον κ. Δήμαρχο, την κα. Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχο Παιδείας. 
Θέμα: Υποβάθμιση δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά.
Αξιότιμοι, 
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδόθηκαν το τελευταίο διάστημα πρόκειται να προχωρήσει η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε λειτουργική υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά. 
Το μοναδικό δημοτικό σχολείο της δημοτικής ενότητας Μυθήμνης, το οποίο αντί να αναβαθμιστεί και να στελεχωθεί με το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό, η πολιτεία σκέφτεται την λειτουργική του υποβάθμιση για να εξασφαλίσει λιγότερες θέσεις εκπαιδευτικών. Εάν γίνει αυτό θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά για την πορεία του σχολείου, με αποτέλεσμα να εξαναγκάσει τους γονείς να απευθυνθούν στα σχολεία της πόλης της Κισάμου. 
Θεωρώ ότι αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις σε παιδιά, γονείς και γενικότερα στην τοπική κοινωνία ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παρακαλούμε όπως άμεσα μας ενημερώσετε τι πράγματι πρόκειται να γίνει και εάν υπάρχει όντως τέτοια διάθεση, πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκληση δημοτικού συμβουλίου, εξού και οι υπογραφές μας.
Με εκτίμηση
 Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου 
Σταθάκης Θεόδωρος, Γλαμπεδάκης Βασίλειος, Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ, Ψαράκης Νεκτάριος, Καστανάκης Γεώργιος, Μακράκης Γεώργιος, Πατερομιχελάκη Νικολακάκη Αικατερίνη, Βαρουχάκη Σταυρούλα, Δερουκάκης Εμμανουήλ, Καρτσωνάκης Γεώργιος, Λιουδάκης Κωνσταντίνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.